Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
poczatek walki!
Autor Wiadomość
jussty 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Pią 05 Gru, 2008 17:58   

dzięki tibby :-> postanowiłam sobie jeść 4 posiłki dziennie i nic pomiędzy nimi ,boje sie troche świąt :zdenerwowany: tyle pokus :evil: czytałam że jeśli zjem nawet jakiś mały owoc to też zalicza sie do posiłku :!: Czuje że będzie ok ;-) musi!!!! narazie pa ja lece na aerobik :strong: :wave:

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 07:41   

jussty, witam cie serdecznie :wave: i trzymam kciuki :thumbsup:

tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 16:27   

No to jussty fajnie, że chodzisz na aerobik. Z ćwiczeniami nie masz problemu, więc teraz tylko wziąć się w garść i powiedzieć sobie nie w jedzeniu złych rzeczy i waga szybciutko poleci w dół. Trzymam kciuki! :thumbsup: :wave:

jussty 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Wto 09 Gru, 2008 14:03   

witam :wave: dawno nie byłam ale jestem troche zajęta przez dzieci :bawi: szczegulnie przez młodsza reraz jeszcze spi więc pisz- jutro wybieram się do klubu kwadransowych grubasków :-> rozmawiałam z koleżanką i ona zjechała juz 14 kg(ma 175cm i napewno ponad 100) jest bardzo zadowolona! twierdzi że sam areobik buduje tylko mięśnie i że lepszy jest np. callanetiks. Pochodzimy i zobaczymy :biegnie: :biegnie: Dietke staram się cały czas kontrolować i mysle że to jest najważniejsze a ćwiczenia tylko przyspieszą utrate wagi :strong: ma cos nie tak z kompem i nie dam rady na razie zrobić suwaczka :nie wiem1: postaram sie częściej odzywac do zobaczyska :wave: :wave:

jussty 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 10:38   

:-( jestem wkurzona bierze mnie grypka, ale i tak ide dzis na vacum o 16 i o 20.15 do KKG :-> wczoraj nie poszłam na vac ,chciałam wylerzeć(nie pomogło). Zobaczymy czy dam rade :-? Z jedzonkie jako tako, wczoraj na obiad zjadłam 1/2schabowego bez ziemniaczków(tak to jest jak robi się obiad dla całej rodzinki) musze sie jeszcze nauczyć gotowac dla siebie, ale jestem mały leniuchem :whistle: i nie mam pomysłów :walek: Dziś planuje ugotowac kalafiorek -lepszy niż schabik :smiech3: Mam nadzieje że w KKG naucze się czedoś :roll: Jak do tej pory waga stoi :cry: Nie trace nadzieji że wreszcie coś ruszy :strong: Święta!!!!! mam do zrobienia z 15 prezentów :shock: a ja daleko w tyle :whistle: zaczne w przyszły tygodniu (po wypłacie) :smiech3: :smiech3:

Odpowiedz do tematu