dzięki tibby postanowiłam sobie jeść 4 posiłki dziennie i nic pomiędzy nimi ,boje sie troche świąt tyle pokus czytałam że jeśli zjem nawet jakiś mały owoc to też zalicza sie do posiłku Czuje że będzie ok musi!!!! narazie pa ja lece na aerobik
No to jussty fajnie, że chodzisz na aerobik. Z ćwiczeniami nie masz problemu, więc teraz tylko wziąć się w garść i powiedzieć sobie nie w jedzeniu złych rzeczy i waga szybciutko poleci w dół. Trzymam kciuki!
witam dawno nie byłam ale jestem troche zajęta przez dzieci szczegulnie przez młodsza reraz jeszcze spi więc pisz- jutro wybieram się do klubu kwadransowych grubasków rozmawiałam z koleżanką i ona zjechała juz 14 kg(ma 175cm i napewno ponad 100) jest bardzo zadowolona! twierdzi że sam areobik buduje tylko mięśnie i że lepszy jest np. callanetiks. Pochodzimy i zobaczymy Dietke staram się cały czas kontrolować i mysle że to jest najważniejsze a ćwiczenia tylko przyspieszą utrate wagi ma cos nie tak z kompem i nie dam rady na razie zrobić suwaczka postaram sie częściej odzywac do zobaczyska
jestem wkurzona bierze mnie grypka, ale i tak ide dzis na vacum o 16 i o 20.15 do KKG wczoraj nie poszłam na vac ,chciałam wylerzeć(nie pomogło). Zobaczymy czy dam rade :-? Z jedzonkie jako tako, wczoraj na obiad zjadłam 1/2schabowego bez ziemniaczków(tak to jest jak robi się obiad dla całej rodzinki) musze sie jeszcze nauczyć gotowac dla siebie, ale jestem mały leniuchem i nie mam pomysłów Dziś planuje ugotowac kalafiorek -lepszy niż schabik Mam nadzieje że w KKG naucze się czedoś Jak do tej pory waga stoi Nie trace nadzieji że wreszcie coś ruszy Święta!!!!! mam do zrobienia z 15 prezentów a ja daleko w tyle zaczne w przyszły tygodniu (po wypłacie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum