Witam. Jestem tutaj nowa :) Mam na imię Kasia i mam 17 lat :D Moim marzeniem od wielu,wielu lat jest mieć szczupłą sylwetkę (i blond włosy,ale to innym razem :D) mam 165 cm i ważę ok 67-68 kg. Chciałabym dojść chociaż do tej 60 :( Mam nadzieję,że pomożecie mi :) Ja również chętnie służę pomocą.
Od jutra będę tutaj pisać jak przebiega moja diatka,jesteście ze mną? :)
Moim planem jak na razie jest zamiana białego chleba na ciemny,likwidacja słodyczy i gazowanych napojów,nie smażyć,nie solić,ĆWICZYĆ ĆWICZYĆ i ĆWICZYĆ :)
oooch :) Jakie miłe powitanie No to tak... Na śniadanko zjadłam seruś wiejski uwielbiam go :) a na obiadek ryż warzywami i czerwona herbatka :) na kolacje też wypiję sobie herbatkę :D i ćwiczu ćwiczu :D
dzisiaj moze nie.... jutro tez wytrzymasz ale za kilka dni sie nie opanujesz i zrobisz napad na lodowke... i zostawisz tam tylko swiatlo
wow... nie wierzysz we mnie :) ale mam silną motywację :)
Tak samo moja przygoda z odchudzaniem już trochę trwa i miałam wzloty i upadki.
Mam za sobą bulimię,nie jedzenie bardzo długo (kilka miesięcy nie miałam okresu) i schudłam wtedy baaaardzo dużo. Lecz jak widać wróciło i to z nadbagażem
Ale teraz postawiłam na ZDROWĄ DIETĘ,nie za szybką i skuteczną :)
Nie jem wcale mało,wiec nie czuje głodu by się od razu obżerać :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum