Witam! Po wakacjach przytyłam jakies 6 kg i chciałabym je zrzucić w dość szybkim czasie i zastanawiam się czy tabletki takie jak TERM LINE II lub APLEFIT by mi pomogły?? Może ktoś kiedyś próbował ich?? Pomogły może komuś?? Proszę o szczere wypowiedzi!! Czy w ogole takie leki pomagają by zrzucić przynajmniej te 6 kg??
Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 21:18
Ja myślę,ze zrzucanie zbędnych kg w krótkim czasie i to za pomoca tabletek to nie jest najlepszy pomysł. Najlepszym rozwiązaniem jest po prostu ograniczenie jedzenia, odstawienie wszystkich słodyczy, przegryzek, napoi gazowanych, no i nie jedzenie przed snem (ostatni posiłek co najmniej 3 godz. wcześniej).
Nie wierze,że jakieś tabletki odwalą za nas brudną robotę jaką jes zrzucanie kg. a nawet jeśli to nie ma gwarancji,że po ich odstawieni kg nie powrócą w zawrotnym tępie.
Niwi, napisz coś więcej o sobie, ile ważysz i ile masz wzrostu.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 12 Wrz, 2007 10:12
Niwi ja tez ci proponuje ograniczyc jedzonko a nie pchać w siebie tablety-to na dłuższą mete nie pomaga a szkodzi.Moja siostra brała Aplefit i nic jej nie pomogły te tabletki ja osobiscie żadnych nigdy nie stosowałam i nie mam pojecia jak działaja
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 112 Skąd: Żywiec/ Kraków
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 13:53
Ja mam Aplefit, ale szczerze mówiąc...żadna rewelacja... Jedynie mogę powiedzieć że zmniejsza troszkę apetyt, ale wydaje mi się że to bardziej za sprawą tej szklanki wody którą trzeba popić tabletkę.
Tak więc przed każdym posiłkiem szklanka wody i efekt będzie ten sam
Siedzę i zastanawiam się...co robi pozostałe 6 cudów świata :)
.
.
.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 25 Wrz, 2007 15:27
ja nie stosowałam nigdy w zyciu zadnych leków ale moja siostra stosowała ten aplefit i wogole jej nie pomogł wiec nie wiem.Ja wychodzę z założenia ze lepiej nie truć sie żadnymi tabletami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum