Witam kochani.
Dziś mam dość pracowity dzionek. Jutro wyjeżdżamy do Pragi, no i wypadałoby się spakować. Planuję jeszcze wyskoczyć na siłownię, choć na godzinkę.
Nie wiem jak u Was, ale u nas pogoda zrobiła się całkiem przyjemna. Teraz już zgłupiałam, bo nie wiem jakie ciuchy mam pakować na ten wyjazd
O wyjazd .... super. Odpoczniesz, pobędziesz z najbliższymi...no nic więcej do szczęścia nie trzeba. A praca nie zając / Buziaki Anetko. Udanego urlopowania się
Dawno mnie tu nie było. Zaglądam czasem.
U mnie wszystko w porządku. Wagowo jako tako, się trzymam, chociaż muszę przyznać że jest 62 a nie 61 jak na suwaczku.
No ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Nie trzymam diety. Na siłownię oczywiście cały czas jeżdżę. Staram się tak 2-3 razy w tygodniu.
W pracy ok a nawet lepiej. Robię to co lubię, jestem szczęśliwa.
Lecę zobaczyć co u Was kochani.
Witam,witam-może to nasze forum odżyje
Majówka minęła całkiem miło. Pogoda super.
Dziś byłam już w pracy, ale nie narzekam, bo jak wspomniałam bardzo lubię moją pracę.
No pochwalę się trochę- w styczniu awansowałam na kierownika, jest tak dobrze, że aż się boję.
Waga w normie 62 kg, czasem próbuje iść w górę, ale zaraz się mobilizuję
Jem wszystko, ale tak jak kiedyś ograniczam węglowodany.To mi zawsze pomaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum