Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
[odchudzanie] Problem mam :/
Autor Wiadomość
Kuczon 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 20:39   [odchudzanie] Problem mam :/

Witam, a więc sprawa ma się tak mam 18 lat ok. 175 cm wzrostu i 94/95 kg balastu ;(
jakoś od 2/3 lat staram się to zrzucić, byłem też u specjalistów którzy polecali mi diety który oczywiście sumiennie stosowałem z tym że efekty były marne w sumie :( zrzucałem przez 5/6 miesięcy ok. 10 kg po czym rozpiski od dietetyków się kończyły i twierdzili że już sobie poradzę :/ oczywiście no nie do końca i potem w ciągu następnych 2/3 miesięcy wracało mi to wszystko z powrotem :( z okazji że ja sam już totalnie nie wiem co z tym robić :( a przydało by mi się zrzucić tak z 20 kg chociażby z okazji że mam jeszcze problemy z kręgosłupem (od urodzenia) i nie powiem takie odciążenie było by wskazane :/ ale samemu nie potrafię sobie znaleźć jakiejś diety która by mogła mi w tym pomóc :/ przedzierałem się przez sterty różnych przedziwnych diet (niektóre jakieś desperackie głodówki) ale ich bałem się stosować chociażby z okazji efektu jojo który mógłby nastąpić prawdopodobnie po czymś takim :/ no a to nie jest mój cel :/ tak więc szukam jakiejś dobrej (sprawdzonej) diety dzięki której mógłbym zrzucić te 20 kg dobrze by też było żeby czas tracenia zbędnych kg nie był zbyt długi :/ oczywiście nie mam zamiaru tylko stosować diety i siedzieć bez czynnie na tyłku i czekać na jakieś efekty, mam na celu jeszcze zacząć ćwiczyć np. od 2 tygodni w sumie już biegam znaczy bardziej truchtam no ale mniej więcej staram się jak najwięcej czasu trzymać się stałego tempa itp. tak więc jeśli ktoś byłby w stanie doradzić mi jakąś dietę dzięki której strace te 20 kg w możliwie jak najkrótszym czasie byłbym bardzo wdzięczny.
pozdrawiam
Adrian

Malutka 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 22 Mar, 2012 09:28   Sesje fruiti

No to sporo masz tej nadwagi. Ja dzisiaj zamówiłam sobie Sesje Fruiti zobaczymy czy coś dają. Przy okazji wiele fajnych Sesje dostałam :)

Odpowiedz do tematu