Wysłany: Pon 26 Gru, 2011 20:06 Mam problem z waga
Witaje moi drodzy. W skroce postaram sie przedstawic o co chodzi.
Od poczatku wakacji odchudzalam sie dieta 800-700 kcal(prawde mowiac nie liczac nie zdawalam sobie z tego sprawy). Dobilam taka dieta w dwa miesiace do 49 kg przy wzroscie 175,5. Mam niedowage.
Musze przytyc,a nawet chce. Problem tkwi w psychice nie umiem sie przemoc i jesc normalnie. Boje sie jojo.
Zawsze wystepuje? Jak jesc by przytyc zdrowo te 5 kg i cieszyc sie zyciem jak wczesniej?
Moj przykladowy jadlospis
Sniadanie:250 ml mleka 1,5% i kubek platek kukurydzianych corn flakes
II sniadanie-jogurt jogobella 8 zboz
Obiad-pol woreczka kaszy gryczanej,piers gotowana,kapusta czerwona z majonezem ,buraczki czy tam fasolka szparagowa z bulka tarta
Kolacja-2 kromki chleba razowego,dosc duzo twarogu poltlustego,szynka drobiowa,serek bialy posmarowany na chlebie i jakies warzywka.
Prosze o pomoc,bo sama sobie juz nie radze. A do tego tak potwornie mi zimno ..
Do śniadania dorzuć żurawinę, suszone owoce, jakieś ziarna i orzechy plus jakiś owoc.
Drugie śniadanie kiepskie, ja bym zamienił je na jakąś kanapkę z ciemnego pieczywa, z wędliną i warzywami. ten jogurt to może być dodatek.
Obiad chyba ok, ale może ktoś jeszcze rzuci okiem,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum