ocet pije sie 3x dziennie po 1 lyzce stolowej na szklanke wody ja tak pije od kilku dni i mam kg mniej ale do tego nie podjadam i staram sie unikac slodyczy
moje doswiadczenie z octem jablkowym juz zakonczylam wprawdzie spadla mi waga o kg ale ostatnio boli mnie brzuch i boje sie pic mam nadzieje ze to nie przez picie tego octu
Ocet jabłkowy rekomendowany jest przez niektóre odchudzające się jako cudowny środek na pohamowanie łaknienia (w oparciu o ten składnik tworzone są niektóre suplementy diety dla odchudzających się - w aptekach można dostać preparaty zawierające wyciąg z octu, które w mniejszym stopniu drażnią żołądek). Nie sądzę jednak, żeby sam ocet pomógł uporać się z 10 nadprogramowymi kilogramami :D
Ocet jabłkowy jest skuteczny i zdrowy. Należy pić przed każdym posiłkiem szklankę przegotowanej wody z dwiema łyżeczkami octu jabłkowego. Jestem fanką naturalnych metod odchudzania. Nie niszczą tak organizmu a są skuteczniejsze od sztucznych suplementów diety. Pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Według mnie, najlepsza dieta to taka, która pomoże zmienić nawyki żywieniowe no i oczywiście dużo wysiłku aerobowego ;] jednak przy tym wszystkim trzeba pamiętać, żeby nie ograniczać organizmowi potrzebnych składników. Co do diet to moim zdaniem najlepsza jest 36s no i montagniac :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum