Witam. Zakładam temat gdyż potrzebuje diety. Sam nie potrafię się za to zabrać. Zacznę może od małej autobiografii ciała. ważne 101kg mam 189cm. Od poniedziałku do piątku po pracy ćwiczę. Mam swój rozkład (brzuch, nogi, plecy, łapy ). Mój problem pojawia się gdy patrze na swój brzuch oraz uda. Są po prostu za grube.., a co idzie za tym nie widać efektów ćwiczeń. Zacząłem intensywnie skakać na skakance 2 razy w tygodniu( w tym sauna dresie) i całkiem dobrze mi to idzie :) Potrzebuje diety która mnie odchudzi, a zarazem podtrzyma prawidłowy rozwój mięśni. Chodzi mi głównie o listę jakiś dań. Np kilka propozycji co jeść na śniadanie, co na obiad i czy w ogóle jeść kolację.Jeżeli będzie to potrzebne mogę dodać swoje zdjęcie.
Hey,ja jak Ty potrzebuję diety a najbardziej chyba wsparcia ,nie mam z kim pogadac moja waga może nie jest duza ale mój brzuch i uda (porażka ),jesli będziesz miała ochote pogadać napisz:) na gg pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum