andziatomcio,
Co do ślubu i schudnięcia to mam ten sam problem, muszę Cię pocieszyc bo ja mam jeszcze więcej i też ślub we wrześniu. Od dzisiaj jestem na produktach Herbalife i mam nadzieję, że na ślubnym kobiercu będę miała wymarzoną wagę. Dodatkowo zamierza pływac oraz skorzystac z usługi rolletic. Niemniej gratuluję ślubu i życzę wytrwałości w dietach. Pozdrawiam
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 20 Mar 2011 Posty: 113 Skąd: Telford UK
Wysłany: Nie 20 Mar, 2011 20:38
Andzia nie dołuj samej siebie. Napewno nie jesteś głupia jak napisałaś.
Zatopiona w tak destrukcyjnych myślach tylko pogłębisz stan osamotnienia.
Ślub to wspaniałe przeżycie. A kilogramy można stracić w ten czy inny sposób. Głowa do góry i bywaj tu częściej, będziesz miała kontakt z pozytywnie nastawionymi ludźmi.
Pozdrawiam
_________________ Niech pokarm będzie Twoim lekarstwem.
Ja przed ślubem tak się stresowałam, że schudłam nie wiadomo kiedy i jak i Tobie życzę tego samego:) I oczywiście życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Witam! Myślę, że chodzi tutaj nie tylko o to aby wcisnąć się w sukienkę ślubną ale i po ślubie taką figurkę zachować. Aby nie pozostawałoby to tylko naszym życzeniem dobrze jest poznać zasady zdrowego odżywiania a jeszcze lepiej zrozumieć je. Poznać potrzeby swojego organizmu. A wtedy wszystko jest możliwe do osiągnięcia.
Zgadzam się w zupełności z tym , ze stres i zabieganie o te wszystkie sprawy przedślubne
pomaga w zgubieniu kilogramów. Mam nadzieje, że tak było i w Twoim przypadku.
Minęło już dwa lata od tamtej chwili. Mam nadzieję, że nadal masz świetną figurkę.
Ja odchudzałam się produktami Herbalife i schudłam 10 kg. Bardzo dużo pozytywnych rzeczy mogę o tej diecie powiedzieć. Życzę wszystkiego najlepszego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum